(Inlägget innehåller reklamlänkar!) När det fortfarande är sommar i kanterna, men stickade tröjan är värmande god. Jag kallar det sensommarstassen. Gillar den, massor! Likaså den helt bedårande söta ringblomman som kommit att bli en utav favoriterna i vår trädgård. Så söt i sin persikofärg, visst?


Och sluter jag ögonen så förvandlas jag denna tid på året till den där lilla skolflickan som var så pirrig i magen inför skolstarten och så peppad att det liksom inte gick att ta miste på. Känslan av nystart, ”yes-nu-kör-vi!”. Slå fint papper om nya skolböckerna. Och kanske bära något alldeles nytt klädplagg som jag shoppat med mor…

Jag införskaffade ju mig en ny Kapselgarderob förra hösten (titta HÄR !) . Men något litet nytt plagg kan tusan få tillkomma, för ooh så mycket fint som finns nu. Idag tipsar jag er om just det där plagget som gör sensommarstassen så mysig; stickade koftan eller stickade tröjan.. den jag bär på bilderna finns alltså inte i butik, men jag har spanat på några nya att visa er!

Jag blev helt kär i denna bruna skapelse. ”Måste” kika in den i butik.  Finns HÄR

Den krämvita tröjan var också otroligt fin. Finns HÄR

Båda tröjorna, så fina till ett par klassiska mom-jeans.. exempelvis dom HÄR

Koftan i beige finns i två olika färger. Väldigt användbar. Finns HÄR

Pastelltokig som jag är, föll jag såklart för den turkosa gosetröjan också. Finns HÄR

Sensommarstassen alltså. Med en stickad kofta eller tröja på toppen!

Nu väntar kvällen här. Solen skiner och luften är ljum. Middagsdisken har just flytt diskbänken, barn badas, päron pratar i kapp dagen, små morötter rycks ur pallkragarna och knapras hejvilt., katterna ligger däckade ute på Verandan. När läge blir, går jag ut i trädgården och river av ett tabata-pass. Längtar efter känslan efteråt… känner mig annars ganska så tröttis efter dagen. Vilken förstås inte är ovanligt än om det är en alldeles vanlig dag i trebarnsmammalivet. Men min lillprins nu, alltså. Definitivt i ett fräsigt utvecklingssprång…”han är en riktig busråtta, mamma!”, konstaterar ena storasyskonet! – och jag kan baara hålla med!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4