Inlägget innehåller fredagshärliga reklamlänkar!

Fredagsfeelis i en bild.

-Helgpeppen är total här på gamla Drömgården!

Ljuvt att få vakna i ett helgfint hem. Det har blåst storm från morgonen. Så vi har pärlat nya armband. Målat naglarna i tjusiga färger. Sprungit ut på gården en snabbis, för att knipsa in en ny dahlia inför helgen. Och förstås varit hack i häl på en liten Vild Baby.

Tre favoritfärger från Essie. Från vänster, finner ni lacken HÄR, HÄR och HÄR.

Just nu har Lyko 3 för 2 på nagellack också.

Nya favoritjeansen som jag (nästan) bor i, finner ni HÄR.

Jag älskar att sitta vid köksbordet och pyssla, rita och knåpa med barnen, som vi gjort idag.

Jag passade på att anteckna lite också, i mitt rara lilla block (som tillsammans med många varianter, finns HÄR). Smartaste suddbara pennorna finns HÄR också.

Bästa handkrämen (härifrån) trötta mammahänder. Och Typiskt fredagshärlig grej för mig är också att unna mig en lång, varm dusch. Nix, inget flådigt badrum här inte. Ännu. Men kära nån, vattnet är mjukt och varmt. Och med min favoritinpackning känns det så väldigt lyxigt (finns HÄR).

Addera sköna känslan efter att äääntligen ha tagit tag i det där överfulla, superstökiga pysselskåpet som visst belamrats av hela världens post och allas gamla loka-crush-flaskor. Resten av återvinningen, kartong och plast och sånt, var också överfullt. M checkade ut från arbetet, invigde sin helg med en löptur. Sedan var det min tur att träna, och då tog M barnen på tur. Insamlingen hamnade på sin plats nere på byn. Så möttes vi upp igen, efter att mamman fått säkert 45 (!!!) alldeles egna minuter, träning och varm dusch.

Fredagshandling. Ungarna gjorde sitt ”pant-jobb”, fick varsitt kvitto att lösa in. Minimannen som jobbar på för sin fyrhjuling och Lillan.. som önskar sig en ponny. Jag smäller av. Förstå, att jag har en dotter som tjatar om hästar tillsammans med mig.

Medan mannen stod med storasyskonen, rejsade jag och Bertilen genom affären. Det blir tacos här hos oss ikväll. Och glass till efterrätt. Team Drömgården checkar in för helg och det känns prick hur härligt som helst!

Helgplanerna är peppiga. Liiite, lite segt har det varit med vår övervåning på sista tiden.. segt, så till vida att vi inte haft någon tid över för den och det därför står stilla och känns som att vi aaaaldrig kommer att bli minsta lilla färdiga. Men i helgen får den fokus. Jag och barnen drar på eget äventyr imorn, hälsar på Mormor och Morfar som varit ”utomblands”, som Juniflickan säger. Det blir mysigt! Jag har förberett ett inlägg till er imorn, med ett recept man liksom inte vill missa i dessa äppeltider. Kika in imorn bitti vetja!

Ok. Nu tar vi helg! Känt mig alldeles rusig hela veckan, så himla roligt med all respons på vår nya plats, Drömgårdsliv. Fullkomligt älskar att vara här och blir så glad att ni kikar in och hälsar på och dessutom med så mycket pepp och varma ord. TACK! <3

Önskar er en fin och god helg!


Emmeli


G-VMBJT57ZE4