(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Höstkänsla!

Snart. Så väntar vi frosten här i norr. Kanske har den varit väldans nära, redan i natt. Har du haft frost där du bor?

Den här tiden på året, vill jag boa och fixa. Jag tänkte att vi gör oss en liten tur och kikar runt på sånt som jag tycker sätter höststämningen väl.

Höstens mesta, bästa användbara ord. I synonym med hemtrevligt och trivsamt. –Myyysigt, är förstås vad jag menar. Och just så, vill jag omfamna höstens mörkare, kallare tider.

Att göra en rejäl städning i årstidsskiftena är förstås alltid härligt (tycker jag). HÄR kan ni läsa min ”storstädningsritual”. Men annars! –pang på med myset!

Fram med många mjuka filtar och kuddar. Innan nu shoppar nytt, kika i linneskåpet eller var du nu har kuddfodral och sånt.. gammalt, undangömt kan plötsligt kännas nytt och härligt och ”rätt i tiden” igen. Min ullfilt är en gammal favorit, både hos mig och Fransson. Ullfilt är typ ett måste. Så lägger jag de vackraste av fårskinn från Gotland här och där. Och så tänds det förstås otaligt många ljus och spisas myyysig jazz. Och på bordet? – något jag plockat från naturen. För ja, det är min största inspiration. Naturen. Just nu frossar jag fortfarande i vad trädgården erbjuder. Men jag älskar också att ta in några rönnbärskvistar eller annat, några strån i diket eller så.

Vi tar en titt på vad jag hittat inom kategorin Höstmys!

Klicka på färgade orden så kommer ni direkt till önskade produkten!

Ljuskällor!

Otroligt fin Hängande ljusstake,

En ljuslykta i form av en oljelampa, men med plats för ett alldeles vanligt värmeljus. Fiffigt ju!

Och en ljuslykta i vad som i vuxen ålder blivit en favoritfärg, grön.

Tjusigheter!

En gossig matta att sätta ner fötterna på från mjuka soffan

En vad jag törs lova; ljuvlig filt i 100 % allpackaull

Otroligt tjusig lampa

Att ta naturen med in!

Rönnbär är bland det vackraste jag vet.

Att sätta en bunt kvistar i den HÄR urnan och stötta upp ryggen med dessa galet prisvärda sammetskuddar med smockresår. Kuddarna finns HÄR i massa fina färger.

Något stickat!

Jag är ju som ni vet väldans bortskämd med hemstickat. Vilket för mig är otroligt lyxigt och något jag gosar runt i allra mest nu och framöver. Men, dels tycker jag att ni kan kolla runt på loppis/second hand eller dylikt om du också vill ha hemstickat men inte kan ordna det själv. Annars! Så fann jag två godbitar inne hos Lindex. Och jag tror prompt jag villhöver åtminstone en av dom.
Den blå tröjan hittar du HÄR och den naturfärgade HÄR.

Värmande ull!

Till sist! Fårskinn. Våra är från Gotland. Men jag fann ett inne hos Ellos som ser väldigt fint ut. Kika mer HÄR.

Vi välkomnar hösten med en massa mys i görningen, visst? Tiden när jag låtsas vara tedrickare (i alla fall för en kväll) och värmer mig under filten och tänder så mycket ljus att det verkar som om något slags ljuslopp pågår..och sömnen tidigare än långt efter midnatt, börjar vara mig kär. Att följa med i naturens tempo, tror jag är en god välmåendenyckel… inte alltid så himla lätt, jag vet.

Önskar er en god septembertorsdag!

Glöm inte att trycka på hjärtat om ni tyckte om detta inlägg!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4