(I samarbete med Impecta Fröhandel)

Där sitter vi;

Bertilen och jag, på sofflocket. Ammar och myser. Favoritstunder och något jag förevigt tänker minnas från den här tiden som Småttingmor och Hemmamamma.

Och idag, är det också väldans lovligt att drömma oss framåt lite, vi trädgårdsodlare emellan menar jag. Ser ni att jag håller i något?

Nämligen det där; 5 utav Impectas 100 (!) förnyheter för ådlingsåret 2020.

Kära hjärtanes, hur nipprigt kan det bli! Det äär så skönt och alldeles otroligt välbehövligt för både trädgård och människa, med denna Vintervila. Och himla härligt också, att få smygdrömma lite. Om sånt här…

Trädgårds- och odlingslycka när den är som bäst!

Spana in Frönyheterna som släpps idag, 4/12, ni med!

HÄR kommer ni till dom 100 frö-nykomlingarna!

Nu ska jag krypa ner i Storsängen tillsammans med småttingarna. Dagens kapitel i vår julebok ska läsas, sen känner jag på mig att John Blund kommer haffa inte bara barnen utan också modern. Jag pendlar ni vet, mellan att nattasudda ohyggligt sent (älskar det!) och att somna med små älsklingarna (älskar det också!). Vi kanske kan kalla det någon slags balans. Typ..

Hoppas er decemberonsdag varit god!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4