Hurra!

Så kom den, äntligen.

Hästarna galopperar i hagen och kickar lyckligt bakut. Små och stora människor trivs. Bland lek och skottning. Världen är vacker. Det blev liksom så ombäddat, så tyst och så skönt. Som att kroppen liksom lugnar ner sig några snäpp på enan gång… Det är Vinter och Vilans tid, ju. Naturen vilar och vi med den, eller hur? Ja, äntligen, äntligen så kom den. -Snön! Och lyckan är gjord!

Är du snö-glad? Har du fått snö där du bor? Vart bor du? Blev bara plötsligt tvärnyfiken vart i landet ni befinner er som kikar in här! (för att kommentera, klickar ni er in på detta inlägg för att finna kommentarsfältet! <3 )Nu tar vi kvällen! Jag har precis serverat kidsen popcorn och en stunds filmmys. Dom njuter.. och mamman norpar åt sig en liten Pusta-ut-stund.. micropauser är finfina grejer! Särskilt när det HemmaMammas från tidiga morgonen till kvällen. Men med en liten paus, kan jag liksom gå från att känna mig som en julgran väldans nära tjugondaknut… till att efter pustande ha känslan av nyponros. Nåväl. Typ, i alla fall! Ni fattar!

Må så gott, så hörs vi snart igen!


Emmeli

G-VMBJT57ZE4