Idag är det en alldeles, alldeles särskild dag.

Med pirr i magen vaknade jag i morse. Öppnade sovrumsfönstret och sa god morgon till hästarna. Det var knäpptyst, bara Ikran vaken. Fåglarna kvittrade och solen var ny för dagen. Idag, är det min älskade mammas födelsedag.

Jag och Storan susade tidigt i morse iväg mot lilla byn. Alltsammans i samråd med världens bästa papps. Överraskade med födelsedagssång, blommor, choklad, bubblor i glas, jordgubbar och två andra systrarna på facetime… vi var hela kärnfamiljen. Så tillsammans vi bara kan vara i dessa tider. Och det var så himla fint. Alltihopa.

Idag sköljer tacksamheten över mig nåt enormt. Jag både skrattar och gråter. Så tacksam över min älskade familj.

Röda rosor, från far till mor. Som alltid. Alltid. <3 ..hon är värd alla rosor i världen.

Min mamma och jag.

Pratar minst en gång om dagen med varandra. Hon är min bästa vän. Vi skrattar så tårarna rinner. Blir rörda och tårögda tillsammans. Vi löser världsproblem. Funderar på livet. Tipsar om recept och finular på blomster. Vi älskar varandra så det liksom värker i hjärtat. Och så är hon en helt fantastisk Mormor till mina gullungar. Och mannen har världens bästa svärmor, säger han. Jag kan fråga mamma. Om vad som helst. När som helst. Hon finns alltid, alltid där.

Idag är det en alldeles, alldeles särskild dag. Idag, är det min älskade mammas födelsedag.

Mor lilla mor, ingen är som du! Jag älskar dig till månen och tillbaka. Grattis på din 70- årsdag <3

Nu fortsätter vi firandet ute vid havet!Emmeli

G-VMBJT57ZE4