Det var tidig morgon och jag och M tog oss en kik på blocket.

Svalde kaffet snett båda två då två drömannonser var inlagda för tjugo minuter sedan. ”RING!”, gapade vi i munnen på varandra. Vi hade flax. Och haffade vad som för oss är världsdrömmiga prylar. Vi köper ju typ aldrig en möbel ny… dom pengarna sparas och används när drömmiga andrahandspinaler dyker upp.. kostar en bråkdel så mycket och får hjärtat att fladdra på kuppen. Se bara här!

Maagisk pardörr. Som visserligen är utan ena sidan glas. Men det kommer ordnas. Tänk dessa, från hallen till Salen… ohhlala! 200 pix!

Liite synd att glaset var paj på ena sidan för se så himmelens vackert det var!!

I annonsen var det 6 stycken dörrar. Fyra vanliga spegeldörrar i olika höjder (två av dom kommer vi kunna använda på övervåningen). Den där dubbeldörren ni såg ovan. Och så den här skönheten, med glasspeglar.. kanske får den agera badrum/tvättstugedörr på nedervåningen.. gulligt med skrynklig spets för rutorna. 1200 kronor för 6 dörrar. Där satt den!

Det var annons ett, det. En hel hop med vackra dörrar, alltså.

Annons två? – möbler till övervåningen!

Det här är blivande skolpojkens alldeles egna skrivbord. Ni kan bara aana hur pepp han är. Här ska han bygga lego, pyssla.. och göra läxorna 😉

Så oerhört vackra detaljer! 650 kronor. Går det ens hitta ett ikea-skrivbord för billigare peng… där kvaliteten slår en gedigen trämöbel? Tror ej det. Heja heja gammöbler!

Och till Juniflickan?

En ofantligt söt liten byrå. Kommer bli en dröm till Junis tapet. Tänk så hon kommer proppa dom där lådorna fulla av kolijox. Viktigheter som alla halsband, miljarder småfigurer, solglajjorna och så vidare.

Håll i er nu. 100 kronor (!!). För denna sagolika lilla Skrållanbyrå.

… till mitt och den skäggiges sovrum?

Alltså.. jag kolavippar. Så vacker skänk.. för att inte tala om spegeln…

.. spegeln hade vi inte sett i annonsen men försäljaren tvärsålde den också, skåpet och spegeln hade liksom hört ihop.. och det ska detta skönhetspar få göra för oss också. Typ såhär;

Vad tror ni? VIsst kan det bli fint!?

1300 kronor tillsammans. Vi tänkte banga på spegeln, hade ju inte tänkt den innan. Men nu är jag så glad att vi unnande oss hela alltet. Och som sagt, såå mycket man får för pengarna, när man handlar i andrahand.

Om ”ett litet tag” (fråga oss inte när, vi vet inte? Livet styr. Men vi HOPPAS! Att vi i sommar ska kunna flytta upp på övervåningen..) då, hänger dessa möbler med. Tvättade men annars precis som dom är. Vill vi så småningom om göra ordning någon möbel, kanske byta färg på någon.. då gör vi det. Sedan!

Ni anar en nöjd shopperska va? Hon som totalis slutat köpa slit och släng-kläder i massor, som förr. Och hellre sparar shoppingpengarna till något dylikt.

Tycker du också om gamla möbler och ting?

Emmeli

G-VMBJT57ZE4