Inget nytt under solen, nej.

Jag är och kommer förmodligen alltid att vara helt loppistokig. Det är ju så förbenat kul. För en liten slant i jämförelse med att köpa nytt, kommer jag hem med så innerligt vackra pärlor, som bara osar historia och charm…utan att ha gjort det minsta avtryck alls på miljön. Men, det måste finnas någon hejd även här, förstås. Till exempel har jag sagt åt mig själv på skarpen att inte kånka hem mer porslin förrän det verkligen nu behövs… köksskåpen är fulla till bredden. Att spana efter prylar vi verkligen behöver, det gör jag för fullt. Förresten! M gillar också att spana. Så roligt att spana ihop!

Senaste tiden har vi hållit ögonen öppna för till exempel vackra lampor av olika slag, en ny tvättkorg och ett sånt där krus som mamma och pappa har som jag alltid älskat och nu vill ha själv. Vänta ska ni få titta närmre på senaste tidens skatter!

Visst dånar man? Sååhå vacker lampa, visst? Tänker att den ska få sitta i Salen eller Matrummet (det som är sovrum nu)… när dom rummen är i ordning vill säga. Kan dröja jättelänge dit… kan också tänkas bli ganska snart, i alla fall gällande ett av rummen. Denna lampa kommer göra känslan för hela rummet! 350 kr. Fynd!

Detaljerna….

M och jag spanar inte riiktigt efter samma saker. Men hallå där vackra dörrhandtaget, välkommen hem till oss. Väl fyndat, M! 50 kronor.

Och titta!! Drömmarnas krus. Stort och så, så fint. Förmodligen hade jag inte unnat mig det om det var helt, dom kan vara dyra dessa.. meen, nu var det en liten bit borta från kruset i toppen. Det gör mig ingenting. Jag ska ha blommor där i och det kommer inte göras det minsta att kruset inte är hundra helt. 150 hurraiga kronor!

Ni ser där i diset att en liten bit är borta. Ändå, drömkrus!

Och närmast i bild här nu då? En tvättbräda. En sån grej som gör mig pirrig i magen och att jag orkar lite renovering till. Typ så. Vi har ju en fullt fungerade tvättstuga, visst visst. Den är typ helt fuktskadad och jag ryms knappt att greja där inne. Meen, den fungerar, så ingen nöd nej. Längtar ändå enormt efter ett riktigt badrum/tvättstuga. Där ska tvättbrädan får stå och se tjusig ut. Målbild! Tvättbrädan kostade typ en 60-lapp tror jag..

Loppislycka!

Vad loppisletar du just nu?

(pssst! för att kommentera, klicka dig in på det valda inlägget, då dyker kommentarsrutan upp! )

Vi hörs imorn igen!Emmeli

G-VMBJT57ZE4