(Inlägget är i betalt samarbete med Revolution Race)

Det var bara jag och han. Tjavandes uppför berget. Landandes med djupa andetag och vi-tid, på toppen. En ytterst sällsynt stund… som vi njöt omåttligt mycket av. Bara, bara han och jag. Vi ääälskar våra barn över allt annat, älskar att vara med dom. Men, det var så himla fint att dom var på sitt lilla äventyr och vi på vårt, för ett slag.

Fäberget. Så obeskrivligt vackert. Gå dit, om du har möjlighet.

Han är den finaste jag vet. Och ”sämre ställen har man ju druckit kaffe på”, konstaterade min skäggige.

Jag är jättejättehöjdrädd. Men här uppe är det så högt, att jag liksom tappar den känslan… nästan. Mäktigt.

Dessutom i sköna och skitsnygga friluftskläder från RevolutionRace. (Byxa: Gpx pro pants. Jacka:Hurricane jacket)


Med koden DROMGARDSLIV15 har ni 15% rabatt på alla produkter från RevolutionRace, även bästsäljare! (koden kan dock ej kombineras med andra erbjudanden!). Erbjudandet gäller från t.o.m. 2/9. 

Spana in fina, fina utbudet genom att klicka HÄR.

Emmeli

G-VMBJT57ZE4