Jag är skitnöjd över att det är fredag. Inte bara det. Senaste två dagarna drog jag visst till och höststädade hemmet. Putsa fönster, hiva stormattor och alla tyger du kan tänka dig i tvätten, feja, greja, dona och ta hand om hemmets dammigaste vrår… med småttingar i sällis.

Haha! Så världsligt, egentligen oviktigt men ändå såå härligt.. sån lyx. Att jag nu får vara (skit)trött för att jag gjort precis det jag önskat, med pigga småungar som fått leka koja och gudvetallt bland soffplymåer och stormattor på tork.

Mellan utelek, pusslande, matlagande, motionerande och liiivet liksom.. så har vi grejat på. Teamwork!

Det doftar såpa, flugskiten är veck och alla messmörsfläckar på finsoffan likaså. Till och med verandan är skurad. Firade det hela med en tur kring gården.. plockade med mig av allt möjligt höstvackert jag kunde finna, tillsammans med ljungen som shoppats. Ska pyssla ihop något till verandan tänkte jag.

Nyfiket, kelsjukt sällis hade jag också.

Sallekatten. Vi är fortfarande deppiga över att andra kattpojken är försvunnen och hoppas fortfarande att han kommer hem/att någon hittar honom åt oss/att vi finner honom… men i helgen är vi kattvakt och storkatten har sällis av en busig liten kattunge. Kika på instagram stories nu så ser ni lilla plutten!

Ljung och några röda äpplen från trädet kan inte bli fel. Förra året band jag en krans med rönnbär, men se i år finns knappt ett endaste rönnbär… betyder det mycket eller lite snö till vintern??

Jag plockade hallonris bland annat.. se så vackert!

Så vackra färger i september!

Nypon är också en favorit i höstträdgården!

Önskar er alla en septemberhärlig helg!

Kika in imorn vetja, då visar jag Storebrollans tapet.. iiih, så roligt ju!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4