Så mysigt att samlas för helgfika tillsammans!

Den här kakan har ni fått receptet på tidigare. Men den tåls att påminnas om. ”Drömgårdens Chokladkaka”. Helt otroligt god! Och jag vet inte hur många bilder jag fått skickat till mig där ni bakat denna och tyckt samma sak. Sånt är så himmelens roligt tycker jag, när ni delar med er.

Receptet finner ni HÄR, … och har ni lite för mycket kreativitet i kroppen som måste uuut.. så kan ni ju pynta kakan så att den näästan inte syns…!


Det är lördag!
Här skiner solen för första gången på en vecka och innan den soldagen var det lika längesedan. Det känns med andra ord oerhört härligt idag. Och det passar ju så otroligt bra, när vi ska ha 30-årsfirande för både mig och M idag. ”Värsta storkalaset”, säger Storebroren lyckligt. Han (och vi) äälskar dessa tillställningar. Det är ju ”bara familjen”, men vi är en hel hop ju, så stort och fräsigt känns det liksom alltid att dra ihop gänget.

Må gott idag!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4