Hej i tisdagen!

Hoppas att ni har en fin dag. Här i norr är det så andäktigt vackert idag. Några minusgrader, gnistrande frost och mjuk, låg novembersol. Jag har precis kommit hem efter en tur med slumrande sällis i springvagnen. Turen var väldigt, väldigt tung. Efter förkylningen har jag enbart promenerat. Och idag var den första springturen. Det spelade ingen roll att det var supertungt. Jag kände mig så lycklig. Som kunde! Springa! Mitt bästa. Och en utav sakerna jag gör och som matar min själ med så mycket gott.

Jag behöver inga dyra smycken, fräsiga partyn eller andra tjusiga hittepå. Vi är ju olika. Men för mig är Tillsammanstid med familjen, Naturen, Hästarna, Löpstegen, Ljudet av vågskvalp, lövprassel, pianotangenterna under mina fingrar och doften av en nyutslagen syrenkvist något som får min starksköra själ att jubla.

Högkänslighet är inte alltid lätt. Men jag vill inte byta bort min personlighet mot något. Ibland önskar jag bara att kunna ”stänga av känslorna”, men för det mesta älskar jag dom. Älskar att jag kan bli så innerligt glad. För det lilla. Som en kaffetår, med liten chokladbit och en lugn stund på sofflocket. Känns som livets rikedom!

Tacksamhetskänslan är den bästa jag vet.

Min fina vän Nathalie har tipsat mig, om denna helt fantastiska bok som föll mig i smaken på direkten. Hela sommaren sedan N köpte sin bok har hon och jag läst texter tillsammans, vi har tre barn var så ni anar att det inte handlar om någon långläsning. Dessa texter är korta, en för varje dag, året runt. Fyllda med upplyftande, hoppingivande och tänkvärda reflektioner. Texter som lämnar en med en känsla av tillförsikt och värme. Nu har jag min alldeles egna.

Rekommenderar den till er alla. ”Ord för dagen. 365 texter för styrka och sinnesro”.

Finns i dom flesta bokhandlar!

Må så gott ni kan! Och ha en fortsatt fin tisdag!Emmeli

G-VMBJT57ZE4