.. Nä, jag tänker inte säga farväl. Jag tänker säga ”Tack för allt. Oändligt älskade, saknade Du. Vi ses sedan”. Sådetså. Jag hoppas det dröjer. Förstås. Jag vill leva här på jorden, länge, länge till. Precis som Du; All den tid jag har. Tills dess att vi ses igen, så vet jag att du har det himmelskt.

Du. Jag har gjort mitt livs sorgligaste, mest ärofyllda pyssel. För att jag så gärna ville. Med mina händer och mitt hjärta, skapa något. Till Dig. Jag vet att du skulle tyckt att det var så ”Läckert”, ”Snyggt!”, ”Urtjusigt!”. … Murgrönan slingrar sig precis som på ditt och mitt älskade Gotland.

Idag. Ett sista farväl… eller förresten. Jag tänker säga ”Vi ses sedan”.

Men Du, allas vår Lena Bagge. Superhjälten. Gospel-, Sång-, och Musikmamman. Livsentusiasten. Den som peppade mig jämt och jämt, …vars kärleksfulla famn, hjärtevärme och levnadsanda jag är så tacksam att jag fått ta del av och låtit mig formas utav… fy farao vad du är saknad här nere på jorden, redan nu.

Emmeli

G-VMBJT57ZE4