”Här sitter jag och gör inga bus alls” /Stickan.

Jo just så. Igår drog jag in björkris och satte i vatten. Jag älskar nämligen grönskande påskris… kanske vill du göra likt?

Och så blir jag så väldigt glad precis varje gång jag tittar på stackars vårplanteringen Lill-Stickan påtar på med. Tack älskade Storan för den. Förgyller alla mina hemmadagar.

Jag gillar mycket, att det är mitten av februari nu. Att det är sån skillnad på ljuset. Tänk vad mycket härligt som väntar framför oss! Men jag längtar lagom. Vill njuta av varje dag, allt jag kan, fram till alls det där gröna. Och förresten, härnäst väntar ju Norrlands bonusårstid; Vårvintern. En riktig höjdare!

”Nej, va, JAAG har inte gjort nåånting!”, säger lillkissen som är lika gullig som busig.

Och helgplanerna då?

Nä, vi har inga. Superhärligt! Vi får se vad helgen bjuder. Jag har just kommit hem efter en ridtur.. så god helgstart.
Jag önskar er alla en god februarihelg!

Ta han om er. Allt ni kan!
Emmeli

G-VMBJT57ZE4