Tänk vilken plats det där blev..

…markplätten som legat i träda i många, många år.. men som våra hästar fick beta (och bajsa) på förra sommaren, och som sedan i våras förvandlades till rena hästbajslasagne-havet med tolv rediga bäddar att fylla.. och som nu, några månader senare, bara SPRUTAR ut blomster och ätbart.

Jag blir så långsam där inne. Oooomöjligt att skynda. Så bra plats. För hela mig. Drar lite (med betoning på lite, fastän det finns mycket) ogräs, pysslar om, hör hur barnen knaprar sockerärter på livet.. och framförallt, så plockar jag blommor. I massor.

Innan jag fyller blomstervagnen ser det ut såhär, jag står med ett megafång blommor och kan knappt se mig mätt.. har nog bett mannen ta bild på varje jättefång sommaren lång.. om han gör det? utan att sucka det minsta? ..bara självklart och med ett småsnett du-är-knasig-men-också-söt-jag-älskar-dig-så-flin?

– Japp.

.. hoppas så på att få plocka ett megafång även inför denna helg och binda sensommarmaffiga helgbuntar..

.. att fylla Drömgårdens Blomstervagn med.

Ett utav sommarens mysigaste påfund. Det är så himla roligt, att ni väljer att blomsterhandla av oss på Drömgården. Tack tack tack tack!

.. jag binder på känsla. Ingen bukett blir den andre lik.

Nu fylls buketterna med maffiga dahlior i många olika färger, zinnior både stora och små, korallrosa astrar, rosenskära, phlox ..

I min lilla lilla värld av blommor…

..så tacksam för den där platsen.

Emmeli

G-VMBJT57ZE4