Reklam för @ritualscosmetics 💙

Hej i regnruskiga oktoberkvällen!

Hur unnigt känns det inte nu i höstmörkret, att få tända ett gott doftljus, ta sig en riktigt varm dusch med en god duschkräm och sedan smörja in sig med en härlig body lotion, ordentligt och inte bara sådär på-språng-i-livet-hafsigt? Jag kan knappt tänka mig något lyxigare, som just nu rätt gäspande, pustande högpreggo.

Vill tipsa er om Rituals nya Limited Edition-kollektion, Serendipity, som är gjord för att vårda själen med värmande energi och lycka.

-Känn på den!

Samtliga produkter är berikade med 10 av naturens mest värdefulla oljor som vårdar och återfuktar huden på djupet. Min absoluta favoritprodukt är duschkrämen..

..ni ska känna doften av gröna doftaromer, blommor och träaktiga toner sammanflätade med pudriga doftnoter och amber. Är det något vi alltid ger varandra hittan dittan i vår storfamilj, till exempelvis vid jul.. då är det produkter från Rituals. Perfekta julklappen. Innan dess är det farsdag också, just det! Ja, passa på att kika in denna limiterade kollektion och allt annat härligt, unna dig själv eller var ute i god tid med presanger eller juleklappar!

Kom direkt dit du ska genom att klicka på länken HÄR

Emmeli

G-VMBJT57ZE4