Det är fredag. Solen skiner. Det är tolv minusgrader till morgonen men under dagen stiger temperaturen och tillsammans med den värmande solen är det en helt ljuvlig dag. Allt är som vanligt… men ändå inte.

Nånstans, är det nödvändigt att få pausa. Pausa från oron. Jag tror jag går itu på mitten annars, utan överdrift. Lidandet för dom drabbade upphör förstås inte, ändå. Men för att orka fortsätta leva, vara mamma och så vidare, så behöver vi unna oss pauser, skingra tankar genom att göra annat.

Jag unnade oss också några kvistar färska köpesblommor idag. Strösslade en del här inne i matrummet och en del till Stora sovrummet. Blommor. Så helande. Gott att vakna till en färsk bukett. Och när jag köper några kvistar köpesblommor, då väljer jag alltid sorter som står i veckor. Inga tjusiga, dyra bundna buketter. Bara några kvistar som jag arrangerar själv, lite slarvigt och det blir så fint tycker jag.

Och undrar du över våran tapet, så kommer den från Colorama Lunde, vilka har kampanjdagar just precis nu i helgen. Alltid prisgaranti på tapeter, du får alltså priset som finns på nätet men också den absolut proffsigaste och trevligaste hjälpen.

Nu ska vi ta februarihelg och göra den så god vi bara kan. För både stora och små.

… ta hand om er alla tills vi hörs igen!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4