Idag är jag tacksam..

.. över att få vakna efter en lång natt..för väl, att jag skrämde mig själv i säng i tid igår. Tacksam över att ännu en dag i livet få ägna åt dom viktigaste människorna jag vet. Så enormt tacksam över 1-årskontroll med stor ok-stämpel. För energi att orka storhandla och smygbörja julklappshandel därefter… dock iiinte så lätt med en liten nyfiken 4-åring i sällskap, haha.

Tacksam över att ha ork att säga ”ja, det går bra!”, när ena skolungen spontant på skolgården undrade över att ta med kompis hem. Tacksam över en springtur i skymning. Att kroppen orkar och vill.

Tacksam över det stök som råder, från att första stegen på bron tas och långt in i hemmet.. alltsammans betyder att vi har möjlighet att skapa vårt hem. Jag känner tacksamhet över det där tvättberget som nästan är löjligt höjt och balanserar på en liten tjurig ullstrumpa… tänk va! Att vi får vara en familj. En ganska så stor sådan. All tvätt… tyder på liv.

Tacksam över att det nu är kväll..att vi ska krypa till sängs tillsammans, i ett inte så varmt sovrum… men med fotogenlampa och stuva barnen tätt i kring… då fryser precis ingen. Tänk, att få somna tryggt?

Varje dag. Är en gåva.

-Ja. Det bara är så. Och det finns ingen så god känsla, som tacksamhetens känsla..

Att rada upp minst tre saker du är tacksam för idag, innan natten väntar.. det är en himla god grej. Prova, vetja!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4