(Inlägget är i Reklam för Blocket)

Nu jädrans, tränas det längdskidor för fullt här hem. För vet ni! Vi har en liten önskedröm inför sportlovet. 💭

Det är, att ta oss ut på skidtur, precis hela hela familjen tillsammans. Lillminsting bäddar vi ner i skidpulkan, men övriga, tänker skida.

Vi har kompletterat utrustningarna nu, en lillunge behövde skidor och stavar medan en annan behövde pjäxor. I vanlig ordning, susade vi in på Blocket. Kan inte nog säga, hur mycket vi gillar det. Att köpa begagnat är ju både billigare OCH funkar lika bra och är dessutom bra för miljön. 

Behöver ni som vi, ladda upp med vinterutrustning av olika slag inför sportlovet?

-Kolla Blocket först! Gå via länken HÄR för att se det breda utbudet av Sport- & Fritidsutrustning! Många gånger är utrustningarna för barn till synes oanvända men du kan till exempel få paketpris på längskidor, stavar och pjäxor för några små hundralappar. Så ohyggligt bra, på alla sätt och vis!

🛷 ⛷️ ⛸️ ❄️ 

Psst! En sak till; Blocket är ju som en e-handel, du kan köpa produkter med frakt och säker betalning med s.k. köpskydd. Du kan även beställa dina Blocketfynd från precis HELA LANDET. Med köpskydd handlar du tryggt på distans och får pengarna tillbaka om varan inte motsvarar beskrivningen. Självklart skickas paketet spårbart och är försäkrat upp till 5000 kronor.

Säger då det… fler än vi som diggar blocket? Följ länken i profilen för att se det breda utbudet inom Sport- & Fritidsutrustning!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4