(Inlägget är i betalt samarbete med Granngården!)

Kom hem från Granngården och hade allt jag behövde för att göra vår där ute på bron.

Det var en ljuvligt varm tisdagkväll.. för precis en vecka sedan.

Barnen hade premiärcyklat och lekte nu för fullt ute i lekstugan. Den skäggige och Lillminsting donade med annat. Och jag fick tid till bland det bästa jag vet, något som gör mig alldeles lycklig; att påta i lugnan ro, med händerna i jorden…

Stuvade undan det trötta vinterpyntet och fyllde upp byttorna med bästa P-jorden från Hasselfors Garden.

Trulade ner ett gäng näpna penséer och avslutade med att sopa bron, fint så.

Jaa jag vet att ni vet, att vi är trogna Granngårdare sedan alltid.

Men det ÄR ju så urbota skönt, menar lantisarna som helst inte ränner hemifrån i onödan, att kunna besöka Granngården och få med sig både sånt som Hemmet behöver, Djuren behöver, Trädgården behöver. Från ett och samma ställe!

Visst blev det vårfint, i all sin enkelhet?


Vill tipsa er om;

Fint erbjudande på P-jord, HÄR!

Bästa bro-sopen, HÄR!

För att inte nämna det otroligt breda utbudet och massa fina erbjudanden just nu, se HÄR!

Just i denna skrivande stund är små näpna, tåliga penseérna under ett tjurigt litet snötäcke.. men imorn, då tusan, tror jag på vårregn.. kanske har jag aldrig sett fram emot ett vårregn såsom nu? Du med?

Emmeli

G-VMBJT57ZE4