(Inlägget är i betalt samarbete med Royal Canin)

Har ni sett, tjusiga kattprinsessorna som strosar och busar fram här hemma!

Ser ni vad dom växt under deras första år? Titta här;

Supersvarta Supersöta SuperSally.

Bilden till vänster är när hon precis kommit till oss i början av året och högra bilden är alldeles nytagen, nu en ett år gammal tjusig kattflicka.

Och här, bilder tagna på samma vis, för Prinsessan Svea.

Så liten!!

Katterna. Glädjespridarna för hela familjen, som utvecklats från små kattungar till stora kattflickor. Det är otroligt mycket som händer under kattens första år och det är viktigt att anpassa fodret därefter.

Vi har hela vägen varit måna om att dom ska ha ett bra foder och Royal Canin är i toppklass på detta ämne, med foder för alla katter, oavsett ålder, aktivitetsnivå, osv. Till småtjejerna ger vi nu ett ”outdoor-foder” med mer energi i plus deras små portionspaket (bitar i sås som dom ÄLSKAR!), allt för att dom ska fortsätta utvecklas och må bra! Stora snart 8-årige Sallekatten, ger vi ett annat slags foder, som passar honom bättre, helt enkelt ett foder för lite äldre, kastrerade katter med lägre aktivitetsnivå.

Av småtjejernas nosande, kan ni ana att dom är (jag faktiskt helt) TOKIGA i denna mat. Alla tre!


Är vi fler kattälskare här inne?

Dela gärna med dig av bilder på din/dina katt/katter och tagga @dromgardsliv + #fromkittentocat, inne på instagram alltså, så att jag får se, kattunge till nu.. det vore så kul!

Önskar er alla en god, god tredje adventshelg nu! <3

Emmeli

G-VMBJT57ZE4