Inlägget är i betalt samarbete med Royal Canin

Så, låt oss prata lite om denna skapelse vi har äran att kalla vår, allas vår Salleman!

Det känns liksom som att han ”tillhör inventarierna” här hemma nu. Han har ju levt här på gården nästan lika länge som vi så det är ju inte så konstigt att det känns så då.

Här var det oktober 2016 och vi hade precis varit och hämtat vårt livs första alldeles egna husdjur. Denna lillfis var en otroligt vild kattunge. Jag var såhååå rädd för honom ska ni veta. Han hade människors ben, särskilt mina, som byten och jag minns hur jag kunde springa som skjuten ur en kanon över köksgolvet och vråla ”MAAAARTIN, hjääälp!”. Mycket underhållande, tyckte den skäggige…

Allt ordnade sig fint när Salle fick en kattvän, då har allt överskottsbus ordnat sig med kompisbuset.

Nu är Salle en stadig 8-årig kattpojke, leka är fortfarande ganska så kul… en stund. Han är inte som ett kattunge och dess leklust längre, helt sonika.

Januarikyla är ingen hit, har förresten aldrig varit, om ni frågar honom.

Gosa i någons famn, det gillar han inte heller. Jo, bara precis på hans premisser och det är inte säkert att det passar människan, men se det struntar han i. En riktig liten lurvig mansgris, i kattformat. Och vi älskar honom!

Han äter mat från Royal Canin, och vi anpassar som ni ser maten efter honom och hans behov, ålder, aktivitetsnivå osv.

Royal Canin har något för alla!

Leka en liten stund, vara ute en liten stund, äta god mat, se till så att kattsyskonen är tvättade… men i övrigt, vill han mest bara en sak, särskilt nu vintertid..

… ligga på skötbordet och njuta värmen inne i Badrumstvättstugan. Tvätta sig. Och slumra.

Sannerligen… en mogen lurvig man, i sina bästa år!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4