(Inlägget är i betalt samarbete med Västerbottenssåpa)

MISSA INTE RABATTKODEN Emmeli20 som ger er 20% rabatt på ett helt köp hos Västerbottenssåpa!

Precis den här tiden på året,

sådär innan midsommar, höll min Farmor Gertrud på med ett fejande som inte var av denna värld.

ALLLLLT skulle göras. ALLLLLT skulle ”vara färdigt till midsommar”. Den där totala.. hetsen, nästan? Den backar jag ifrån, men nog är det mycket jag vill göra denna tid på året, både inne och ute…. jag väljer och väljer bort, för njutandet får minsann inte missas.

Att skura golven på nedervåningen, är en utav önskningarna .. hallgolvet först ut. Med Västerbottenssåpa, går det som hejsan! Titta här!

Före-bild till vänster. Efter-bild till höger.

Såpa i mitt hjärta, alltså!

Jag har provat många olika städprodukter men jag älskar såpan då den på bästa sätt tar bort smuts och fett utan att skada några ytor. Doften är alldeles ljuvlig också, mild och inte någon kemiskt framställd stark doft. Västerbottenssåpan är överfettad, dvs. både rengör och behandlar träet.

Först skurar jag med varmt vatten. 1 dl Västerbottenssåpa till 10 liter varmt vatten. Denna skurning, för rengöring.

Därefter skurar jag med KALLT vatten och redigt med såpa, för behandlande skurning.

Doseringen för behandlande skurning för Västerbottenssåpa, är 1 liter såpa till 10 liter kallt vatten.

Hallen är så fantastiskt ren och fräsch nu! Så lent och gott att gå på golvet. Och dessutom; det doftar himmelskt!

Det stora detox-städpaketet hjälper mig i hela hemmet; kök, badrum och alla andra rum.

Använder du rabattkoden Emmeli20 , får du just nu 20% rabatt på ett helt köp hos Västerbottenssåpa, gäller även nedsatta varor.

Bara klicka dig vidare HÄR!

G L A D S O M M A R S T Ä D N I N G !Emmeli

G-VMBJT57ZE4