Hej i lördagkvällen!
Nu har jag vikit ihop böckerna för dagen och är inställd på lördagsmys! I eftermiddags snodde jag ihop hallonmaränger som vi ska ha till kvällens gotta.
Kan du gissa vad?
Återigen tänker jag på min farmor. Hon gjorde alltid maränger till mig. Det var en favorit hos mig som liten.
I receptet stod 3 äggvitor, 2 dl socker,1 dl hallon och några droppar citronsaft.
Jag valde: 3 äggvitor, drygt 1 dl socker, 1,5 dl hallon och ett gäng droppar citronsaft. Jag tror dom blev bra! 😀
Må gott i lördagkvällen så hörs vi imorn!
men så fina. och GODA dom ser ut! jag har knappt aldrig ätit hemma´gjorda maränger faktiskt! har fått för mig att det är svårt att göra men det är kanske inte så…
trevig kväll!
Tack rara!! Alltså, jag har också trott att det varit svårt… Men det är mest bara tänka på att vispa tills du kan vända bunken upp och ner och sen in i ungen på låg temperatur i typ 1,5 h! Du måste prova! 😀 med hallon är supergott!
Tack detsamma till dig!