Halloj!

Jag tittar mest bara in för att önska dig en mysig fredagkväll!
Jag och mannen har precis ätit såå galet god middag! Ikväll blev det en pastasås med lövbiff. Hela körsbärstomater på burk, ädelost, schalottenlök och basilika kirrade den ljuvliga smaken. Till såsen åt vi risoni och sallad. Såå gott!
Prova vettja! Vi hattade och ”måfåade” som vanligt, men receptet är ifrån början min lillstoras, Malin. Tack för att du delade med dig av det… Den där fredagen för några år sedan, när M skulle komma och hälsa på mig i Stockholm, och jag inte hade en aning om vad jag skulle bjuda på. Nervös var jag också! Men vad bra det gick med allt 😉

Om en stund drar vi på fredagsmys tillsammans med vännerna. Vi ska till Cecilia som fyllt år. Eftersom hon är ett proffs på bakning så är jag beredd med mitt största fikahumör! Känn ingen press C… Hihi 😉

Tjingeling! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4