Idag känns livet lätt.

Får man säga så? Vågar man säga så? Ja. Jag tror det?

Jag och M har precis kommit hem efter att ha varit ute i det mest ljuvliga höst-vädret du kan tänka dig. Frost,hög och klar luft, strålande sol, en blåblå himmel och ja, där har du livskvalité för mig.

Vi började med att springa spåret, sedan ”pausade” vi vid ”utegymmet” (om man kan kalla det det, hihi) och körde plankan, 10 ggr spurt genom däcken, med hööga knän,M lekte apa i ringarna och sedan sprang vi vidare i mål. Så himla härligt träningspass. Ja såhär i efterhand när det är över var det ju heeelt galet härligt.

Hade du frågat mig innan jag avklarat dom värsta backarna vi sprang i idag, ja då hade du garanterat fått ett annat svar. Jag är heelt öppen med att jag sällan har känslan av att ”å,ljuvligt,underbart bla blaaa blaaa” mitt under ett pass när pulsen är på topp och det svider i varenda muskel.

Så tyck inte att jag är korkad som sitter här och ”endorfinar mig”. Ut med dig, ta vara på dagen! En promenad i skogen,en joggingtur, göra höst hemma i trädgården,ta benen istället för bilen om du ska till affären för att handla bara det där lilla du glömde igår och jag lovar att du också kommer få känna denna endofin-kick-livskvalitéts-känsla. Har du möjlighet, unna dig en tur ut i friska luften, låt kroppen jobba och sätt guldkant på dagen! Dagen blir vad du gör den till.

Här kommer ett bildregn ifrån vår skogsrunda


 

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4