Hej min vän!

 Mellan 9-16, med stopp för lunch,kaffedrickande och ett par nämen, nu går vi hem va?  så har vi  jobbat med en rapport inom pedagogiken, som vi ska ha klar denna vecka. Toktom, jag menar, tooktom i huvudet kom jag hem till en man med ruffsig frilla och finurligt leende. Vi åt mellanmål, för det är gott och bra och mysigt, och sen tänkte vi lager-på-lager-på-lager och riktigt smällde igen dörren, och drog ut. Vilken känsla! En dag av stillasittande,andandes samma gamla kår-huslukt en hel dag, tack och lov med tttrrevligt sällskap, men tänk dig… att få komma ut och springa skiten ur sig och liksom ut med det gamla och in med det nya, på nåt sätt. Ja, så gjorde vi.

Intervaller,ett himla sätt att kicka igång veckan på. När vi hade sprungit sista intervallen och liksom var så där slutslut, ja då hör jag nån idiot säga ska vi köra två till? 

Ja. Får jag som svar.

Hemma igen lagade vi sån där mat man blir varm i kroppen av, en maträtt som var min favorit hos min farmor. Vilken känsla. Att jag nu lagar den till min mig och min man. Å, jag blir knottrig om armen av bara tanken.

Ett varmt bad, tända ljus och en kväll med kaffekoppen,mörka chokladbiten och lugnet. Ja, jag njuter. Det här blev en dag jag vill spara i en ask. Jag gör´t!

Det här var min måndag. På mitt vis.

Hoppas att DU har haft en bra måndag, på dit vis och precis så som DU vill ha det.

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4