Jag är så kär i min familj.

Och,på torsdag, då blir den helhel. Då kommer fjärde systern med familj hem till päronen och vi ska ha en mysig helg tillsammans. När vi är hela familjen (mina föräldrar,systrar med barn och respektive) då blir vi 18 stycken. Jag älskar att vi är så många, att det blir så rörigt att man kan komma på sig själv att skrika SKICKA SÅÅSEEN! vid middagen eller att ett familjefoto inte är att tänka på, såvida man inte har ett vidvinkelobkektiv och att det absolut aaaalltid är tillåtet att dammsuga, för jo det blir ju ”lite” stökigt också. 😉

 Ja, kär, det är vad jag är.

Ikväll har vi myst hos största storasyster.

M och H.

Det här fotot ät inte aaalls arrangerat. varför tror du det? Vi sitter alltid såhär när vi ses. 😉

Hoppas du har haft en fin tisdagkväll, med dina nära och kära!

Godnatt! / lillafrun

G-VMBJT57ZE4