...på samma gång, dessutom!

Glad i hågen drog jag ner på stan. Till ett utav mina favoritställen,Korpen sportcompaniet. Jag tränar ute så mycket och länge det känns bra, men nu när det börjar bli kallare så är det så nice att få gå in och träna.

Det finns ju heller än så länge ingen snö att åka skidor på heller! …så det blev ett tufft pass på löpbandet. Intervaller i högt tempo och ett gäng superbranta backar (mycket lutning på bandet), Avslutade med plankan. Tjohooo vilket bra pass och kära nån vad svettig och slut jag var, men GLAD. Precis dom det ska vara!

Sen susade jag ut på parkeringen… Och möts av en krossad bakruta. Ååååh sååå himla onödigt!! Om den har exploderat av sig självt eller om någon har gjort det med flit, är svårt att avgöra. Fetpaj är det i alla fall. Men nu är det igenlappad med en svart sopsäck, stackars lilla bilen. Men, det hade ju kunnat varit värre.

Adjöken!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4