Denna ljusa soliga dag övergick till slut till kväll…

Hej på er!

Jag har haft en lång dag på skolan idag. När klockan börjat närma sig 18 och jag undervisat färdigt för idag, så visste jag knappt om jag skulle orka gå hem. Men jag brukar tänka ”orkar du springa som en galning i alla väder, så orkar du tusan gå hem också. Gå nu!”. Och tack och lov fungerade dom tankebanorna även idag.

Snön har kommit till lilla staden under dagen, så vägen hem lät knarr knarr knarr, himla mysigt. Det känns faktiskt helt rätt i tid nu, med snö alltså. Det blev genast vitt och ljust och ja…, trodde aldrig du skulle fråga, sjääälvklart är julmusiken på. Vad vi har ätit till middag? Rotmos och julkorv. Alltså det var så galet gott och inte en dag för tidigt! 😀 Jag kommer ifrån en ”julknarkande” familj…

Jag känner mig rätt mör i benen idag, så ikväll ska jag bara ta det luuugnt och fortsätta mitt pyssel jag påbörjade häromkvällen.

Men först- en kaffetår!

Har du haft en bra dag idag? Snöar det hos dig?

Vi har uppdaterat fotöljerna med vintervita filtar. Ooh vad jag längtar efter att slänga mig i soffan nu.

Vitt och fint och vinter utanför fönstret.

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4