Halloj, Torsdag! 

Piteå leverar värsta pang-vädret idag. Åh, jag älskar när solen skiner, allting känns liksom lite lättare då. Det är härligt! Jag och M har på morgonen varit ute på vår walk. Så galet vackert med den lilla snön som kom igår. Det är inga mängder, bara sådär pass att det ljusar upp och gnistrar fint.

Idag har jag enskild fiollektion och gemensam fiollektion på schemat. Fiol för hela slanten alltså! Håll tummarna för mig, jag tycker det är skitnervöst att spela på den gemensamma lektionen. Det går till så att vi är i Aulan och så spelar vi upp för varandra. Blä. Men, jag ska försöka ha kul och göra mitt bästa. Sen kan jag inte göra mer.

Fin-Pite!

Strandpromenaden i vinterskrud.

”Tihi” 

HOPPAS DU FÅR EN BRA TORSDAG! 

-en dag till, sen är det ju helg! Tjoho!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4