VARNING för en überpeppad lillafrun!

Idag är det medlemsdag på gymmet, och ett gäng specialpass går av stapeln idag. Det pass jag valde att gå på hette ”The Gangnam Party-Aerobic”. Ahapp tänkte jag, vad är Gangnam för nåt?

Jag gick dit danssugen och lite småpirrig… ja sådär som jag kan vara när jag är tränings-pepp. Och vad var det då för någonting? Jo en låt! Och jag har varit på måååånga pass genom åren, med det här var det roligaste passet någonsin. Fullsatt klass,med discokulan på högvarv genom hela passet och alla var så peppade och detta, tack vare instruktörerna Åse och Nina. Tack för ett grymt pass!

Korpen var, för dig som inte vet, min arbetsplats ett par gånger i veckan under förra året. Jag ledde zumba och bara tokälskade det. Men har valt, av olika anledningar, att inte fortsätta som instruktör. På ett tag i alla fall! Men träna på korpen, det är bland det roligaste jag vet, så det fortsätter jag självklart med!

Jag var så svettig efteråt att jag var tvungen att dokumentera det. ;D

Ja, som om det inte var nog på glädjerus så mötte jag upp mannen efter passet och med sitt finurliga flin, som bara han har, överlämnar han ett gäng röda rosor med ett varsågod älskling, det är du värd  och ja, jag nästan tappar andan och säger Du vet att jag tokälskar dig va? Tack. 

Vackra röda rosor.


Jamen inte är det så konstigt att jag är überpepp? Nä.

Nu ska jag försöka lugna ner mig, äta lite lunch och sedan ska jag baka. Matbrödet är i princip slut, och det går ju inte! Dessutom har M namnsdag, så jag tänkte baka bröd som jag vet att han älskar, och sen bjuda på lite eftermiddagsfika. Det stora i det lilla, du vet.

Jag önskar av hela mig att Du har en strålande lördag!!

KRAM / lillafrun

 

 

 

G-VMBJT57ZE4