Hej i kvällen!

Jag har haft en galet skön söndag. Fått mycket gjort, men i lunkande tempo. Jag och M tog en paus (jag i mitt pysslande och M i sitt plugg) med en prommis i mörkret, i gummistövlar. Ja, himla pissregnande..jag vill ju ha snö nu!

Bland det mysigaste jag vet, det är att påta på hemma i lyan. Idag har vi satt upp en ljusslinga med en massa stjärnor, på väggen i hallen. Stjärnor på väggen som lyser himla-mysigt i november-mörkret, ja såna borde alla ha! Du skymtar dom på bilden nedan!

Å finaste rosorna ifrån min hunk är självklart med på ännu en bild. Jag blev så himla glad när jag fick dom igår. <3

Efter en rätt så kylig promenad var det skönt att komma in i värmen igen. Vi åt så mycket till lunch och rätt så sent också, så riktigt middagshungriga blev vi aldrig idag…mer ”varma-mackor-hungriga”. I soffan, framför solsidan satt det som en smäck! 😉

HOPPAS DU HAR HAFT EN MYSIG DAG!

-nu laddar vi för en ny vecka, visst?

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4