Tom i huvudet, det är bara förnamnet.

Vi har haft föreläsning ifrån 9 till klockan 16. Huvudet snurrar lite nu, och jag kände mig trött och stressad när jag kom hem. Den här kursen kommer innehålla en hög, rätt så jobbiga, moment…rapport,fältstudie och seminarium på den,sals-tenta,litteraturseminarium…har jag glömt något? Hoppas inte det. Det jag har gjort sedan jag kom hem är helt enkelt att läsa igenom studiehandledningen noga,noga och sen har jag skrivit listor på vad som ska göras och när, inom varje moment. Nu känner jag mig lugn igen. Återigen, listor är grejen!

Det är lätt nu, att tänka att jag är heltrött och kanske slänger man sig i soffan framför en tv och vad händer då? Ja inte kommer jag bli piggare eller få någon ny energi i alla fall. Jag är trött i huvudet men inte i kroppen, så jag ska minsann ner på gymmet en sväng efter middagen och tanka energi och sen.. ja då lär jag säkert hamna i soffan, men med ett skönt träningspass i ryggen,sänkta axlar och massa energi.

Jag lovar, det funkar… alltid! 

Nu kommer tre heta tips ifrån mig:

1. Blanda inte ihop trött och trött. Det vill säga: ta dig iväg på ett träningspass eller kör ett hemmapass, gå ut och gå/spring…någonting (!) som får dig att svettas och byta energi!

2. Köp ett par leggings i sammet, så galet skönt. Mina kommer ifrån Gina Tricot.

3. Ja, alltså.. jag måste säga ”köp” på klänningen också. Enkel med med fin dragkedje-detalj i ryggen. Lite roligare vardagsklänning, me like! Också Gina Tricot!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4