När jag kom hem ifrån skolan idag, så var jag så himlarns trött att jag la mig under filten och sov en stund, helt galet skönt. På dagens tränings-schema stod det ”intervaller på löpband”… och ja, du kan ju bara tänka dig hur lätt det var att ifrån jag snoozar en gång till,bara en gång till, till att kliva upp, byta om och ta sig ner på gymmet och JA! kom igen, kör nu då!  Det var, men det erkänner jag bara för dig, typ hur drygt som helst. Men faktum är, att när jag väl var där så fanns det bara ett alternativ, och det var att köra. Järnet. Nu är jag galet nöjd över mig själv att jag tog mig i kragen, eller ryckte av mig själv filten rättare sagt…

Jag ångrar aaaaldrig ett träningspass. Efteråt-känslan är ju helt underbar!

Lite fnittrig och yr kom jag hem till en man, min man, han som gör mig glad och gör mig till den lyckligaste lillafrun. Varje dag. Tända ljus i hela lyan och maten på G. Jag får minst ett kärleksrus om dagen. Ett sånt där, där jag nästan spricker och inte vet vad jag ska ta mig till. Tänk att det till slut blev vi. Ifrån början, för sisådär 9 år sedan.. ja inte kunde någon av oss en ana. Nä, inte ens ana.

 

Du är en pärla, M!

Dukat och klart, nu väntar vi bara på att maten ska bli klar i ugnen. Det blir lax!

KRAM ifrån mig/ lillafrun

G-VMBJT57ZE4