Det gick ju bra det där…

En spruta i vardera arm, tjopp tjopp. Sen så var det klarrt! ..Eller? ..Nä, en minut senare,när jag klarat det läskiga, då satt jag med huvudet neråt och var så nära på att svimma. Typiskt mig. Jag var ju nervös innan, men så gick det så bra. Men nånstans där, när jag slappnade av efteråt, så började det att snurra.

Nu är vi hemma igen och har precis ätit lunch. Jag känner mig lite ding-dong och illamående, men jag vet ju vad det beror på. Bra planerat, om jag får säga det själv, så är det vilodag ifrån träningen idag. Gissa om jag längtar tills jag får lägga mig under en filt och bara stanna där.

Men först ska jag iväg upp på skolan. Jag ska ha pianolektion och sedan avsluta dagen med att undervisa i fiol. Jag hoppas att det ska gå bra!

Det återstår att se!

Hoppas du har en bra dag idag!? 

Piano-lektion härnäst! Jag fullkommligt ä.l.s.k.a.r att spela piano!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4