Lugna lördagskvällen.. det är vad jag kallar denna kväll.

Vi har i stort sett bara tränat,ätit,vilat i soffan..sedan tagit dagen i sakta mak. Helt enkelt. Fixat liite fix, men bara småfix, så inget som tagit någon tid eller kraft. Hängt med stora kaffekoppen, surrandes med mannen… så himla mysigt och skönt. Jag diggar denna dagen!

Vi drog ut i mörkret på ett skön prommis. (Mupp 1 och mupp 2 i varsin reflexväst, gåendes ”två och två”,hand i hand, som på dagis). Vi gick till affären och köpte ingredienser till något som visade sig bli den godaste pizzan någonsin. Ja, någonsin. Vansinnigt god!

”Extra allt på livets pizza”… som M brukar säga om mig. Det var lite så vi tänkte, ”extra allt”; mycket tomatsås,mycket vanlig ost,massa vitlökssalalmi, färska champinjoner,mozarella,oregano och salt och peppar… till detta: ruccola, babyspenat och körsbärstomater. Men oooh!

FETT GOTT och behövligt efter morgonens spinning-pass!

Jag älskar mat!

Ha en skön kväll hörru!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4