Sådärja! 😉

Veckan är igång, och denna måndag hade jag sällskap av en fin vän. Vi körde järnet och såg ut som upphängt och nersläppt (du måste tänka dom där senaste orden på norrländska,annars går det inte…ok?:D) efteråt. När passet var klart så pepprade vi på lite extra med att köra plankan och skvallra lite. Så himla mysigt!

Hejja oss C!

Hihi, den här bjuder vi på! Som ni ser var vi rätt nöjda över oss själva när vi var klara. Ja,men.. precis som det ska vara; trötta i kroppen,ruffsiga i håret (C,du är snygg,som vanligt, jag syftar mer på mig själv;)),svettiga och glada!

Nu väntar ett varmt bad och efter det blir det energipåfyllnad och sedan ska. jag. gå. och. lägga. mig. tidigt. (Ingen mamma eller pappa som säger åt en att gå och lägga sig? Jag är visst vuxen..? -Näää)

GODNATT!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4