Men, det där gick ju inte alls som jag hade tänkt. Lucia-sms-röstningen måste ha stängt igår (stod iiingenting om det på hemsidan, som jag fick all info ifrån). Inget att göra någonting åt. Tack och lov hann jag rösta igår.

Tack till dig som tänkte göra en insats!!

Nu går vi vidare.

Jag har precis ätit middag. Spag,nä inte spagetti, fjärilar var det… och köttfärssås. Köttfärssåsen höll jag fullkomligt på att laga sönder. Jag tycker inte om denna maträtt sådär jättemycket, så när jag väl ska göra den så är jag så taggad på att göra den gooodaste köttfärssåsen i stada. Gick sådär. Det blev så starkt att jag liksom fick svett på näsan. Well well, apmätt blev jag i alla fall.

Efter middagen knaprade jag på ett par bitar av min favoritchoklad. Varje gång vi är och handlar så är det två saker jag är rädd kan ha tagit slut hemma,utan att jag kommer ihåg det. Det är mörk choklad och grädde. Detta resulterar i att vi alltid har miiinst en liter grädde hemma och idag hade vi tydligen 3 chokladkakor av samma sort. Äsch! 😉

Om få minuter ska jag byta om, på med träningskläderna, jag ska på bio. Nä, tok heller, jag ska till gymmet så klart. Det kommer bli fett! Jag har sån träningsvärk sedan gårdagens pass att jag inte riktigt kan se mig själv träna idag, men det ska nog gå 😀

HA EN SKÖN KVÄLL!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4