Fäääärdiiig!

Efter all städning och allt julstök drog jag och mannen ut på en liten prommis. ”Det är skönt ute” sa han,när han kom med idén…men det var tusan inte skönt ute. Det blåste spiken och jag var glad att jag nu har världens finaste täckjacka att värma mig med (jag ska visa den i ett eget inlägg någon dag, den är värd det!)… men liks förbaskat var det mysigt. Med M är allt mysigt. Det bara är så. Röda om kinderna blev vi och jag var glad att få gå bort en del av mina stela ben sedan gårdagens intervallpass på bandet..(med detta upplägg).

När vi kom hem snodde vi ihop en supergod pizza. Extra allt är grejen…!

Mys.

Jul i vår lya.

Jag älskar våran lilla söta ljusslinga som ger så mysigt sken ovanför spegelfönstret.

Nu ni, nu är dom där himla lökarna precis där dom ska vara 😉

Stjärnan lyser som bara den! Ååh ääntligen är det december, som jag längtat!

Kära lyan, vad jag älskar dig! I någon framtid, framöver i framtiden, som kommer framöver…ja då ska vi flytta härifrån. Hemska tanke. Den skippar jag nu.

Nu tänker jag bara ta kvällen här… uuutan min M. Han har precis pyst iväg och riggar för konsert. Jag tänker, för hjärnans skull, ta tag i en skoluppgift,bara för att det är så himla skönt när man får beta av saker på att-göra-listan. Jag som skulle ”skippa skolan idag”, äsch då. Snart jul. Tjoho!

HA EN MYSIG LÖRDAGKVÄLL!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4