Ikväll är kvällen då jag kommer somna ovaggad.

Jag har precis kommit hem ifrån en tjohejsan-bra konsert. Det är för himla lyxigt att gå på en skola där det fullkomligt kryllar av braiga konserter. Ja och dessutom, är dom flesta gratis-konserter. Tjoho!

Nästa vecka är det julkonsertvecka, jag längtar! Julkonserten är det absolut mysigaste speltillfället på hela året,tycker jag! Kaan ju ha någonting att göra med att jag är en riktig jul-tok. Jag vet inte. Men kanske.

Men nu då? En brun låda med ett rött löv på?

 Om man kan bli kär i materiella ting, så har jag nog blivit det. Om,man kan det,alltså.

Dojjorna är ifrån Canada Snow (Scorett) . Mäh?! Hade du redan listat ut det? 😉

Nu tänker jag koka en kopp te och vänta på att min älskade ljudtekniker ska ramla in genom dörren men sånt där ruffsigt hår och finurlig blick och ååh, jag längtar!

GODNATT! 

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4