Å kära nån vad skönt med kväll. Ja, så hiiimlaskönt.

Jag har svassat runt ett varv med dammsugaren och tänt ljus och julmusiken är på och det är sådär varmt i hela lyan eftersom ugnen är på. Mannen lagar middag och värmen ifrån köket säger vi Å så skönt åt och glömmer för en stund dagens 20 iskalla utegrader.

Vi har tisdagsmys ikväll, det är vi värda. Senaste tiden har det blivit dåligt med lugna middagar, men ikväll tror jag minsann att vi är på väg att få till det. Underbart! Det blir kycklingfileér fyllda av pesto och mozarella och en couscous-sallad till det. Ooh jag sitter nästan och dregglar här för att jag är så hungrig och för att jag är barnsligt förtjust i denna maträtt.

Dom schyssta lökarna har slagit ut i vitt och rosa och doftar ljuvligt!

Tisdagsmys alltså. Sånt där som inte kostar något extra men som gör så gott för själen.

HA EN MYSIG TISDAGKVÄLL! 

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4