Halvlek. Första konserten är spelad och klar, ikväll kör vi nästa och den sista!

Sen…ja sen är det jullov. Hur konstigt som helst! Jag längtar efter att åka hemhem och umgås med familjen. Och att äta mamma-mat och få ta sovmorgon fastän dagen heter typ måndag och gå en prommis under dagsljus för såna har vi inte tagit många senaste veckorna. Jag var ute och pw:ade i morse innan jag skulle upp på skolan. Då var det näästan ljust, men det snöade och var mulet,så nä,det var inte ljustljust. Ja å sen längtar jag efter att träffa vänner och snusa hästmule. Och pussa på mina älskade syskonbarn.

Jag älskar när yngste systersonen H,3 år, ropar på min M med ett ”Hunkson!!”. Jag brukar kalla M för det. Haha, min man äääälskar att bli kallad för det. I alla fall av lille H. 😉

Att längta.

Jag tycker om den känslan, särskilt när man längtat klart. Det går ju att längta efter och till precis vad som helst. I flera veckor har denna glittriga skapelse legat på kistan i sovrummet och jag har väl inte känt att jag velat sprätta lappen för en vanligvanlig dag. Nä,jag ville längta och vänta. Till den perfekta dagen, vilket kändes som idag. Julkonsert,lucia och vi är påväg in i ett jullov.

Tröjan kommer ifrån New Yorker och är verkligen hur fin som helst.

Den finns i flera färger. Men jag föll för denna. Dragkedjan i ryggen är piffig och paljetterna blingar fint.

Längta. Ja det kan man göra efter och till precis vad som helst.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4