Vilken helg det här har varit. En tio-poängare! Helt klart.

Det enda,lilla pluttiga,minuset är att det snöat nästan liite för mycket… i alla fall i skate-syfte. Dessutom verkar stackars lilla pist-maskinen inte alls kry heller, så det har inte funnits något spår att åka på. Överhuvudtaget. Så,lite småsur, drog jag ner på gymmet nu ikväll…då jag väntat och väntat på att dom skulle uppdatera (jovisst serru,spårsnubbarna uppdaterar på nätet så fort dom pistat och spåret är åkbart) om att det skulle gå att åka,men icke. Men alltså, det är dom där gångerna när man känner sig taggad till hälften som det brukar gå som bäst. Kvällens pass blev ett sådant. Ett riktigt guldkorn.

Då jag kört två täta intervall-pass så bestod dagens pass av löpning i jämt tempo med jämn lutning. Som avslutning,jag kunde inte låta bli,körde jag fyra korta ryck i,för mig, högthögt tempo. Jag slog fartrekord, 18 km/h. Inte många sekunder,men ändå! Stolt är jag 😀 Tjoho! Plankan på det,sen åkte jag hem igen. I snöyran.

Träningstok!

Nu ska vi ta kväll här. Äta lite sen kvällsmat.. och sen tror jag nog att det blir ett eller kanske några avsnitt av julkalendern också. Vi har liksom kommit igång med den nu!

Vad tycker du om årets julkalender? Är den fööör lik första Mysteriet på Greveholm? …jag minns liksom inte alls.. :/

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4