Hörrni! Det är julafton imorn.

Julafton. Imorn!

Vi har haft en så himla mysig uppesittarkväll i Mäjadalen. Bland mat som smakade som i en saga, gulliga ungar,en tjuvstarts-julklappsöppning..tomten dök ju upp? och bara mys helt enkelt, med min älskade familj. En bit,en hjärteviktig sådan,fattas dock. Min näst äldsta syster med familj. (Jag håller tummarna och hoppas att dom dyker upp i mellandagarna!). Vartannat år firar vi heeela familjen på julafton och vartannat är det inte så. I år firar vi lite härs och tvärs, men för oss som är så pass nära alla päronen kan ju vi fira med både min familj och med M´s familj. Vad snurrigt jag skriver. Men det är ju skitsamma. Det är ju juuulafton imorn! Tjohoo!

Familjen traskar in.

Vackert med levande ljus. Jamen alltså, jag älskar levande ljus.

En vackert hem. Jag låtsas att det är mitt. Men säg inte det till någon.

Ännu en vacker julgran.

Lillflickan hade varit snäll i år. Ojojoj,vilka juleklappar jag och M fått ikväll!

Jag öppnar paket. Helt lyrisk.

Jag önskar att DU har det bra där du är. KRAMA dina nära och kära!

SOV SÅ GOTT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4