Hej i sena Annandag Jul-kvällen!

Som du nog förstår så kommer min dagbok i lite skymundan nu under dessa juledagar, som är proppade av familj,ätande,flängande åt höger och vänster,övande inför olika gig,fikande,ett gäng snö-puls-rundor,sovmorgnar… ja och sådär fortsätter det. Runt, runt.

Här nedan ramlar ett gäng av bilder ifrån min julhelg. Ingen större ordning..men äsch. Det gör ingenting.

Det här är det gulligaste tomtepar jag sett. Ja,och det första. Dom kom till oss på julaftonskvällen.

Jag måste ha varit mycket snäll under året, för kära nån vad mycket julklappar jag fått.

Den här mannen. Det är min morbror. Han är inte som alla andra, och det går liksom inte att förklara såhär med ord. Han är en cooling av helt egen rang. Idag fyller han år också, och jag vill såklart passa på att skicka en stor GRATTIS-KRAM till dig,kära morbror Stig, på din födelsedag!

Om han riggat dator och hela baletten inne i bastun? -JA.

Om han är en trogen ”lillafrunsdagboks-läsare”? – JA.

Några fler frågor på det? -Nä, jag tänkte väl det. 😉

Älskade lilla H och M.

Det har snöat något ofantligt mycket. Denna bild är tagen i morse under en galet svettig PW. Kyrka och snö, vackert. Tycker jag.

Och så ”lite” mat på toppen.

Hur har din julhelg varit?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4