God morgon,fredag!

Det är ju inte klokt det här. Klockan är över tio och jag är trött som en lort. Dygnet har gjort en kullerbytta.

Jag och syster hade en såå mysig dag i ”Stor-Sundsvall” igår. Frissa-tid, shopping på stan och till sist en sväng inom ikea, där ljusförrådet fylldes på. Ja, ända upp till tänderna. Nu börjar jag längta till lyan och mittmitt. Det är speciellt att komma hem och bo såhär hos päronen,över en så lång tid. Men jag gillar det, verkligen! Att träffas och umgås med familj och vänner, det är ju bland det bästa som finns! (Men att känna att man har sitt eget är också bland det bästa som finns! :D)

20130104-100837.jpg
Storan och Lillan. Med tokfräscha frillor!

Och det var precis det vi gjorde, igårkväll, igen. Lagade middag för ett fotbollslag, plus en hög avbytare, och skrattade och spelade spel och konstaterade att klockan helt plötsligt blivit, alldeles på tok, för mycket. Men äsch, det gjorde ju precis ingenting. Tack för igår la familia!

20130104-100607.jpg
Pictionary!

Nu- fruukost!

kram /lillafrun

G-VMBJT57ZE4