I bilen. Påväg ifrån det ena hemmet till det andra.

Denna morgon har det packats ihop hos mina föräldrar. Letat fram grejer som fått vingar under dessa, nästan, tre veckor hemmahemma. Hittat en del, men garanterat också glömt av en del. Precis som det ska vara! Anyway. Nu är vi på väg och ska mellanlanda ett dygn i M’s hemmahemma-by. Imorn åker vi norrut! Å vad jag längtar 😀
Inatt när M kom hem ifrån spelningen så var jag fortfarande vaken. Kan inte riktigt slappna av när jag vet att han är ute på vägarna i mörkret. Det kan ju dyka upp en älg. Jag passade helt enkelt på att skicka efter en del nytt till hemmet och lite till mig själv. Jag hade tydligen mumlat för mig själv ”det häär är bra grejer!” och sett lyrisk ut. M hann komma hem och upptäcka innan jag var klar, attans!

20130106-112926.jpg
Allt ifrån H&M/H&M home. Bland annat detta söta kakfat!

Nattshopping, farliga grejer! Och väldigt roliga grejer!
Idag är det söndag och den ska bland annat spenderas bland mina älskade sagodjur!

Vad gör du idag?

kram /lillafrun

G-VMBJT57ZE4