Rödrosig om kinderna och med en dryg mil i skidspåret bakom mig, så känns det rätt så himla bra.

Den senaste skidturen tog knäcken på mig mig och efter det har jag tutat i mig själv att  jag avskyyr att åka skidor och jag aaaldrigvska åka skidor igen  och åååh, det är så hiimla tråååkigt att åka skidor. Inget av det där är förstås sant, men det är så jag känt sedan dess, och tanken på vinterlöpning har varit så mycket mer lockande. Men idag lyckades M på något vis få mig till spåret trots att jag senast i morse sa att jag nog minsann har slutat att åka skidor (haha). Tur var det. Att han lyckades (?).

Ett spår lika brett som en motorväg,typ. Nypistat. Bra skidor. Bra stavfäste (tjohoo,det har vi inte varit bortskämda med under lovet). Sköna minusgrader,inte för få och inte för många. Jag hade lyckats klä mig optimalt,lager på lager,såklart. Bra skidor. Ja och sådär kan jag fortsätta…

Glad tjej efter skidpass!

Ja, ibland tar det emot..men Jag försöker alltid att hitta något positivt. I allt, faktiskt. Som den där gången när det gick kattpiss,skidmässigt, såå hade vi ju i alla fall tur med vädret och det gav ju bra träning. 😉 (Men det var sanslöst tråkigt)

 Idag, var allt på topp; bra väder,bra skidor och stark kropp. Jag älskar att träna och känna att jag blir starkare och starkare. Låt det ta emot ibland, men ge inte upp! På´t igen ba!

NU, ja NU ska jag plugga. Det är ju tenta snart. Och jag ser hur kompisarna skriver här och där hur dom pluggar och jag,vad gör jag? Ja, inte pluggar jag i alla fall. Inte ännu. Jag valde att inte släppa en minut åt plugg när vi var hemmahemma. Sen tar jag ständigt valet att inte hoppa över träning trots att det är mycket i plugget. Jag tror på att plugget går ännu bättre när kroppen fått jobba. Ja, så är det för mig i alla fall. Men nu måste jag nog ta tag i det där. . Ja. Så får det bli!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4