Vem var det som efter middagen, (trots tidigare predikande om att INTE hamna i soffan),hamnade under filten, i soffan och somnade?!

Jo. Jag.

Det var så makalöst skönt att jag nästan började tänka om, angående kvällens träningspass. Men halllåå? Så kan man ju inte göra. Man sviker aldrig en vän,eller hur? Och mitt hjärta är väl ändå en ruskigt viktig vän i mitt liv. Japp. Färdigfunderat.

Upp jag flög, ur soffan, på med lager-på-lager och sen fullkommligt smällde jag igen dörren. Lite hjälp på traven hade jag allt. En liten hare som heter M och höll ett galet bra tempo hela vägen. Det var bara att lägga benen på ryggen och springa.

IMG_3576

Nöjd tjej!

Löptur plus brännande minuter för coren. Plankan enligt följande upplägg:

  • 30 sekunder sidoplanka (höger sida ner mot golvet)
  • 30 sekunder rak planka
  • 30 sekunder sidoplanka (vänster sida ner mot golvet)
  • 30 sekunder rak planka
  • vila 30 sekunder

-Upprepa detta block 3 gånger och vips har du plankat i 6 minuter. Du väljer utifrån dig själv, om du står på knä eller tå. En nivå högre,än att stå på tå, är att i sidoplankan lyfta det benet som är mot taket, uppåt. Så att du står lite som en stjärna!

IMG_3595

Som kvällsfika snodde vi ihop egen yoghurtglass; naturell yoghurt mixat med massor av hallon.

Supergott! ..och ett par finn crisp till.

Godnatt och vi ses imorn! Visst? 😀

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4